TÜBİTAK ULAKBİM

Mustafa Kemal Mahallesi
2151. Cadde No: 154
06510 Çankaya/ANKARA

http://www.ulakbim.gov.tr

 

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
 . Haberler  . TEKNOFEST 2023’de son olarak İzmir’deydik.

TEKNOFEST 2023’de son olarak İzmir’deydik.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, TEKNOFEST 2023’ün son durağı olan İzmir; 27 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havaalanı’nda muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Bu büyülü etkinliğe, İzmir ve çevre illerden gelen 1 milyon 100 bin kişi yoğun bir ilgi gösterdi. Her yaş grubundan katılımcılar, etkinlik boyunca sunulan nefes kesen hava gösterileri, sahne performansları ve farklı etkinliklerle dolu TEKNOFEST alanında keyifli anlar yaşadılar.

TEKNOFEST’in son durağında standımıza ilgi büyüktü.

TEKNOFEST İzmir’dePardus standımız büyük ilgi gördü. TÜBİTAK ada standı içerisinde yer alan Pardus standı, teknoloji ve açık kaynak konularına ilgi duyan ziyaretçilerin dikkatini çekti. Standımızı ziyaret edenler, 30 Ağustos 2023 tarihinde yayımladığımız yeni sürümümüz olan Pardus 23 Ay Yıldız’ı inceleme fırsatı bulurken, oyun sever gençler ve çocuklar Pardus 23 üzerinde keyifli anlar yaşadılar.

Festival süresince her gün düzenlenen Pardus bilgi yarışmasında dereceye giren katılımcılar, birbirinden özel hediyeler kazandılar. Yarışmalarımıza birden fazla katılanların da olduğu etkinliklerimizde ziyaretçilerimiz, Pardus ekibimizin çalışmalarını takdir ederek bizleri onurlandırdılar. Bunun yanı sıra; “Pardus Parkurda Görevleri Tamamla”, “ETAP ile Pardus Logosu Çizelim”, “Scratch ile Kodlayalım!” ve “Gamerlar Nerede?” gibi etkinlikler de standımızda gün boyu devam etti.

Gelecek yıl Pardus Hata Yakalama Yarışması ile TEKNOFEST’te yeniden yer almayı planlıyoruz. Bizimle iletişim kurmak ve güncel duyurularımızı takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı, pardus.org.tr adresini, discord kanalımızı ve çağrı merkezimizi ziyaret edebilirsiniz. Pardus’a olan ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Paylaş:
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x