TÜBİTAK ULAKBİM

Mustafa Kemal Mahallesi
2151. Cadde No: 154
06510 Çankaya/ANKARA

http://www.ulakbim.gov.tr

 

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
 . Haberler  . Pardus ile Tam Uyumlu CAD Programı BricsCAD

Pardus ile Tam Uyumlu CAD Programı BricsCAD

Pardus çözüm ortakları arasına katılan Mechsoft ile BricsCAD, yerli ve milli işletim sistemi Pardus kullanıcılarına büyük kolaylık ve performans sağlıyor.

Dijitale taşınan tasarım dünyası, birçok CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) çözümünün doğmasına sebep oldu. Ürün tasarımından, mimari projelere kadar birçok projede CAD çözümlerinden faydalanılıyor. Mimarlık, endüstriyel tasarım ve mühendislik alanlarında yoğun olarak kullanılan CAD programlarından BricsCAD, Pardus işletim sistemi ile uyumlu oluşuyla öne çıkıyor ve kullanıcılarına üstün tasarım deneyimi sunuyor.

Tasarım dünyasının dijitalleşmesiyle birlikte ürün tasarımından mimari projelere kadar birçok alanda CAD çözümlerinden faydalanılıyor. Mimarlık, endüstriyel tasarım ve mühendislik alanlarında yoğun olarak kullanılan CAD programları arasından BricsCAD, Pardus işletim sistemiyle uyumlu olması sebebiyle öne çıkıyor ve kullanıcılarına üstün tasarım deneyimi sunuyor.

BricsCAD, tasarım çeşitliliği, benzersiz arayüz, özelleştirilebilir araçlar, veri entegrasyonu ve hızlı render edebilme gibi yüksek işlevlerini Pardus ile bir adım daha öteye taşıyor.

Pardus ile uyumlu olarak çalışan ve lisanslanabilir tek CAD çözümü olan BricsCAD ayrıca, .dwg formatıyla çalışabilme özelliğiyle de tercih sebebi olmayı sürdürüyor.

 

Detaylı bilgi için: https://www.mechsoft.com.tr/blog/pardus-uyumlu-cad-programi-bricscad

Paylaş:
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x