TÜBİTAK ULAKBİM

Mustafa Kemal Mahallesi
2151. Cadde No: 154
06510 Çankaya/ANKARA

http://www.ulakbim.gov.tr

 

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
 . Haberler  . Pardus Projesi, Gelecek İçin Teknoloji Temalı 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda İlgi Odağı Oldu!

Pardus Projesi, Gelecek İçin Teknoloji Temalı 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda İlgi Odağı Oldu!

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, Türkiye Verimlilik Vakfı ve Ankara Bilim Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 08-10 Şubat 2024 tarihlerinde ATO Congresium’da gerçekleştirildi. “Gelecek İçin Teknoloji” temasıyla gerçekleşen etkinlik, özellikle Ankaralılar ve üniversite öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.

Bu yıl çeşitli eğitimlerle zenginleştirilen fuarda katılımcılar, yapay zekadan siber güvenliğe, dijital dönüşümden açık kaynaklı yazılımlara kadar geniş bir teknoloji yelpazesine dair bilgi edinebilme fırsatı buldular. TÜBİTAK tarafından “Bilinmeyen Bilim Metroloji”, “Dijital Dönüşüm ve DDX Modeli”, “Ürün Yaşam Döngüsü Değerlendirme Eğitimi” ve “Pardus Eğitimi” düzenlendi.

Pardus Eğitmeni Şenol Aldıbaş tarafında verilen Pardus Eğitimi, fuarın en gözde etkinliklerinden biri oldu. Katılımcılar, özgür yazılım ve açık kaynaklı yazılım kavramlarını detaylı bir şekilde keşfederken, yazılım lisanslarına yakından baktılar ve Pardus İşletim Sistemi’ni yakından tanıma şansı elde ettiler.

Pardus Projesi olarak, bu önemli etkinlikte yer alarak katılımcılara teknoloji dünyasının nabzını tutma ve Pardus’un avantajlarını aktarma fırsatı bulduk. Pardus’a olan merak ve eğitimimize gösterilen büyük ilgi, projemize ve açık kaynak gönüllülerine olan inancımızı perçinledi. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Bir sonraki etkinlikte buluşmayı büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.

6. Verimlilik veTeknoloji Fuarı TÜBİTAK ULAKBİM PARDUS EĞİTİMİ

Paylaş:
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x