TÜBİTAK ULAKBİM

Mustafa Kemal Mahallesi
2151. Cadde No: 154
06510 Çankaya/ANKARA

http://www.ulakbim.gov.tr

 

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
 . Haberler  . AFAD’a Özel Kurumsal Pardus Yazılım Merkezi Hizmete Alındı!

AFAD’a Özel Kurumsal Pardus Yazılım Merkezi Hizmete Alındı!

T.C. Strateji ve Bütçe Başkanlığı’ndan sonra Pardus Yazılım Merkezi’nin Kurumsal sürümü AFAD’da da kullanıma açıldı. Bu yazılım sayesinde kullanıcılara kuruma özel uygulamalar kolaylıkla ulaştırılabiliyor.

Pardus dönüşümünü öncü olarak tamamlayan kurumlarımızdan AFAD, uzun zamandır Pardus ve bileşenlerini kurum içerisinde kullanıyor. AFAD’ın kurumsal ihtiyaçlarına çözüm olarak entegrasyon ve özelleştirmeler ile geliştirilmiş kurum içi özel uygulama ve donanım sürücüleri bulunuyor. Kurum çalışanlarının tüm bu uygulamalara ve Pardus Yazılım Merkezi’ne doğrudan erişebilecekleri şekilde geliştirilen Pardus Yazılım Merkezi Kurumsal Sürümü ile artık bu mümkün.

Pardus Yazılım Merkezi istemcisi ve sunucusu AFAD için kurum isteklerine özel yapılandırılarak yayına alındı.

AFAD çalışanlarına kolaylık

Pardus Yazılım Merkezi Kurumsal Sürüm ile kullanıcılar, herhangi bir değişiklik yapmadan AFAD iç ağında AFAD Kurumsal Yazılım Merkezi sunucusuna, kurum dışındayken ise Pardus Yazılım Merkezi sunucusuna bağlanabiliyor.

Kurumsal Yazılım Merkezi sunucuları, ilgili kurumun isteğine göre kendi iç istatistiklerini Pardus Yazılım Merkezi sunucusu ile de paylaşabiliyor. Yönetim paneli sayesinde kolaylıkla kategori, uygulama ekleme/çıkarma işlemleri yapılabiliyor. Böylece kurumlar kendi uygulamalarını da kullanıcılarına kolay bir şekilde sunabiliyor.

Neden kurumsal sürüm?

Pardus Yazılım Merkezi Kurumsal sürümünde kurumlar kendi sunucularındaki uygulama istatistiklerini inceleyebiliyorlar. Ayrıca kullanıcıların uygulamalar hakkında kurum içi yaptıkları yorum ve puanlamalar da yönetilebiliyor. Açık Kaynak teknolojiler ile geliştirilen yazılım merkezi sunucusu, çok düşük kaynaklarla bile yüksek verimde çalışabiliyor.

Paylaş:
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x