Uygulama Talepleri

@ggurbet Bey , LibreOfis uygulamalarına ihtiyacımız var. Sizden gelenler sayfası açılsa arkadaşlar yaptıklarını gönderseler de, yayınlansa, isteyenler indirip kullanabilse çok iyi olur.
Mesela Bir Otomatik Sonsuz Takvim, Ek Ders Hesaplama Programı, Çeşitli Ödemeler Bordrosu, Sürekli Görev Yolluğu Bordrosu, Personel Nakil Bildirimi Hazırlama Programı vb. Tabiiki bunlar sayfa ayarları yapılmış Önizlenebilen çıktı alındığında sayfa kayması olmayan ve Güzel bir arayüz üzerine sayfalar sabitlenerek gizlenmiş olmalı sayfalara buton ile ana sayfadan tıklayarak ulaşılmalı. Bu uygulamanın PARDUS KULLANICILARININ sayısını artıracağını düşünüyorum. Çünkü bunlar pek çok memurun kullandığı programlar.

1 Beğeni

Merhaba;
Excel’de yapılanlardan devşirsek olabilir mi?
Bildiğim kadarıyla bu işler için makroya ihtiyaç olmuyor. Formüller yeterli. Excel’de yapılanların büyük bir kısmı ihtiyacımızı görebilir diye temenni ediyorum.

Selamlar.

EXCEL 'DENalınarak yapılabilir fakat LİBRE OFİS olarak kaydedilip sayfa ayarları yapılmalı MS OFİS İle yapılmış olanları doğrudan yayınlanmamalı onlar zaten var önemli olan bunların LİBRE ile düzenlenmiş halidir.Aksi takdir de Ms.ofis ile yapılanı doğrudan koymak PARDUS-LİNUX kullanmaya gerek yok anlamı verir.bir zamanlar openofis sayfasında var idi.

Merhaba;
Beni anlayamamışsınız. Doğrudan koymak manasını nasıl çıkardınız, çok düşünüyorum bir türlü anlam veremedim. Yazının başıyla sonunu bir araya getirememişsiniz. Yazının en başında “Excel’de yapılanlardan devşirsek olabilir mi?” demiştim. Bundan maksadım çalışan ve ihtiyacı gören xls veya xlsx uzantılı olanların ODF’ye çevrilmesiydi. Makrolarda olmadığına göre devşirmekte bir sorun çıkmaz diye de ifade etmiştim.

Selamlar.

Tabiiki olur.Neden olmasın.Güzel bir arayüz ile yapılabilirse çok iyi olur.