Pencerelerin Panel Üzerine Simge Durumunda Küçültülmesi Özelliği

Merhabalar, bilgisayarıma KDE Kurumsal sürümünü kurdum ve birkaç gündür kurcalıyorum. İşletim sisteminde de milli olalım dedim. Birkaç sorun yaşıyorum.

  1. PARDUS KDE Kurumsal sürümünü işyerimdeki bilgisayarıma kurdum, içinde masaüstünde görünen kullanım klavuzunu takip ediyorum fakat kullanım klavuzunda görünen ayar pencereleri ile bende görünenler bazen aynı olmuyor
  2. Kullanım klavuzundaki panel ayarları bölümüyle ilgili uygulama yaparken açık olan pencerelerin panel üzerine küçültülmesi özelliğini sanırım bir şekilde devre dışı bıraktım ve birkaç saattir uğraşıyorum ne yaptıysam geri getiremedim. Bunu nasıl yapabilirim.
    Saygılar…

Kullanmış olduğunuz sürümü ile belgenin hazırlanmış olduğu sürüm arasında farklılıklar olabilir.
İkinci sorunu tam olarak anlayamadım ama aklıma gelen şu; panel üzerinde sağ tuşa basın. Görev yöneticisi ayarlarına tıklayın. Sadece küçültülmüş görevleri göster onay kutusunu kaldırın.

Kardeş panele gereç ekle kısmından görev yöneticisini aratıp ekledim oldu. Görev yöneticisini kaldırmışım. Görev yöneticisini kaldırdığımda pencereleri panelin üzerine indirince görünmüyorlar. Bunun görev yöneticisi ile ilgili olduğunu bilmiyordum açıkçası teşekkür ederim.