Pardus kurumsal 5 stabilite

arkadaşlar grup sorunu ve kurulum ile ilgili olarak bir yazı ve soru yazmıştım bugun ise kullanarak yaşadığım sorunlar eksiler yazacam bunlar kötülemek değil düzeltilmesini sağlamak. öncelikle sistemi kurar kurmaz güncelleme yaptım. dakika bir gol bir :)) 400 mb yaklaşık indirdi kurarken yarıda hata verdi. daha sonra firefox dan internete giriyorum gol iki :slight_smile: abode flash hatası chrome indirdim kurdum ondan gireyim dedim gol üç :slight_smile: güvenlik ayarları site güvenli değil hatası ve sürekli uğraştıkça KDE çöküş hatası vb. bla bla
yani gerçekten stabil bir sistem istiyorum ubuntu cok stabil bu konuda onu kullanacam içim el vermiyor bizim ki olsun benim de desteğim olsun diyorum keşke ıyi bir programcı yazılımcı olsam da gönüllü olarak düzelsem şunları cok istiyorum ama maalesef kullanıcıyız işin ehli insanlardan bekliyoruz. birde şunu anlamıyorum bir sürüm cıkarıyosan gerçekten stabil olduğunu kanıtlarsın ve ondan sonra onun üzerine geliştirirsin hatalar forumlardan araştırılıp düzeltiliyor belki ama son kullanıcı pardus kurupta aylarca karşısına cıkacak hataları araştırıp uğraşmak istemez herkes ben değilki inat edip uğrassın ben bile bazen sıkılıyorum. lütfen rica ediyorum şu sistemi bilgisayara kurunca temel şeylerde sorun oluşmasın stabil olsun.

Her iki konuda da çok fazla vakit kaybettiğiniz belli, sistemi öğrendikçe bu tür sorunlar yaşamazsınız.

Gollerinize gelince;
Her güncelleme için iso mu yayınlansın istiyorsunuz?
Kurarken yarıda kaldığında ekran görüntüsü alıp bildirebilirsiniz? Belki bağlantınızda bir hata vardı- bilemeyiz.
firefox için, flash güncellemesi yapabilirsiniz.
Chrom sorunu mu site sorunumu bir düşünün?
Sistem gayet stabil çalışmaktadır.

1 Beğeni

Merhabalar;
Pardus KDE’yi hiç kullanmadım. Ama XFCE de hiç bu tarz sıkıntılar yaşamadım. İsterseniz XFCE arayüzünü deneyebilirsiniz.

Daha az sorun yaşarsınız diye düşünüyorum.

Selamlar.