Kmail parola sorunu ve Onedrive-d Kurulumu ?

Kmail oturumu her açtığımda Hotmail ve Gmail parolalarını soruyor bunu engelleyemedim. Ve Onedrive kurmak istiyorum yapamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Pardus Kurumsal 5 KDE

1 Beğeni

Öncelile iki farklı soruyu tek konuda sormanızı önermem, cevaplar karışabilir, yanlış anlamalar meydana gelebilir, ve karışık gözükür.

Kmail uygulaması hakkında bir bilgim yok.

Onedrive ise linux versiyonu çıkartmıyor. Dolayısıyla aslını kullanamazsınız. Fakat onun yerine onedrive-d diye bir uygulama var, normalde aynı işlevi görmesi gerekiyor. Fakat windowstaki onedrive kadar kullanışlı değil. Daha önce kurmayı denedim fakat verimli bulmadığım için geri kaldırdım. İnternete onedrive-d linux kurulumu diye yazarsanız çıkacağını düşünüyorum.
Kolay gelsin.

1 Beğeni
1 Beğeni

./install.sh install

Komutunu girdikten sonra

Error: setup script does not support your distro token pardus.

hatası veriyor.

Öncelikle yeterli bilgiye sahip olmadığımı söyleyeyim, Fakat anladığım kadarıyla pardus desteklemiyormuş. Ben ubuntu da denemiştim. Yardımcı olamıyorum fakat belki çözüm yolu bilen birileri yardımcı olur, ve ya pardusa kurmanın mümkün olmadığını söyleyen çıkar.

Güncellemeden önce kurulabiliyordu şuan yazmış olduğum hatayı veriyor. Teşekkürler yine de.
Çözümü hakkında fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
?

libsqlite3-dev yazılımını Synaptic’ten bir önceki sürümüne getirdiğimizde sorun çözülüyor ve Onedrive kurulumunu yapabiliyoruz. Kendi çözümümüzü kendimiz bulduk :slight_smile: Teşekkürler

Acaba Onedrive mı kurdunuz yoksa onedrive-d ve ya benzeri bir uygulama mı? Eğer Onedrive ise kurduğunuz dosyayı paylaşabilir misiniz?

Onedrive derken Onedrive-d yi kastettim. Yanlışlık olmasın.

Bir an OneDrive kurmanın bir yolu mu var acaba diye sevindiydim :smile:

1 Beğeni