Engerek Projesi Hakkında Bilgi

Merhaba;

Engerek kurulumu için verilmiş olan “Git.Pardus.org.tr/Engerek” olan adres çalışmamaktadır. Kurulum ve indirme konularında yardımlarınızı rica ederiz.

GitHub - Pardus-Engerek/engerek linkler çalışmaktadır.

1 Beğeni

eskiden yellowpages ile yaptığımız microsoft ailesinde ise activedirectory ile yaptığımız unified login ve common home directory işini basit olarak KOBİ yahut lab seviyesinde hangi yapı ile yürütebiliriz? ENgerek ile bu kolayca yapılabilir mi? Kullananlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Cüneyt Bey Merhaba;

Vermiş olduğunuz adres üzerinden “engerek-master.zip” 24 MB’lık dosyayı indirdim. Bu kurulumu “Pardus” üzerine kurabilirmiyiz. Ya da sizin tavsiye edeceğiniz farklı bir Linux dağıtımının üzerine kurabilirmiyiz. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür Ederim.

1 Beğeni

Sanırım indirdiğiniz dosya geliştirici arkadaşları ilgilendiren kısım. Portalımızda yeralan Engerek – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM linkinden Engerek Kurulum Paketini indirerek arşivden çıkartınız. Yine aynı linkte yeralan Kurulum Dokümanının 9.sayfasındaki kurulum adımlarına geçiniz. Gerekli programları depolarımızdan yada dokumanda belirtilen linklerden edinerek sisteminize yükleyiniz.

1 Beğeni